Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

söndag 21 mars 2010

Art Against AIDS med Hiv-Sverige


I torsdags arrangerade Hiv-Sverige, där jag jobbar, Art Against AIDS. Ett event där vi auktionerade ut 11 tavlor och en skulptur som hade gjorts för vår del av några kända svenskar. Arrangemanget gjordes tillsammans med Tina Wedholm på Watersheds som är hjärnan bakom det hela. Tina med medarbetare gjorde ett fantastiskt jobb för att få kvällen att bli lyckad. Även om eventet inte drog in några större pengar så fick det stor uppmärksamhet i media. Inte minst genom den tavla som Zlatan, i samarbete med konstnären Karl Valve, hade gjort åt oss.

Jag själv ropade in en tavla gjord av Ralf Edström (på bilden ovan). En kul grej och legendariskt att ha en signerad tavla av honom hängandes hemma.

Fler bilder kan ses via elvisphoto som sponsrade med just fotograferandet.

Samarbetspartners för möjliggörandet av auktionen har varit:
Kreatima - målarmaterial, Elvis Photography - fotografering, Sthlmprint 805 - grafisk formgivning, Kapello - entertainment Consulting, Volvo Showroom - lokal och samarbete, GI Boden - catering, Auktionsfirman Pettersson & son - digital auktion.

Tack för det! Och tack alla ni som har målat tavlorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar