Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

måndag 1 mars 2010

Art Against AIDS med bl.a. Sven-Otto Littorin


Littorins tavla

Nu börjar det dra ihop sig till den auktion som arrangeras av Watersheds till förmån för Hiv-Sverige. 11 tavlor har målats på temat "livslust" av olika kända svenskar och kommer att säljas på Volvo show room i Kungsträdgården den 18 mars. De som har målat tavlorna är Zlatan, Liza Marklund, Alcazar, Robert Wells, Andrés Esteche, Carolina Gynning, Lena Endre, Nanne Grönwall, Lasse Åberg, Ralf Edström och sist men inte minst Sven-Otto Littorin.


Zlatans tavla

Samarbetspartners för möjliggörandet av auktionen har varit:
Kreatima - målarmaterial, Elvis Photography - fotografering, Sthlmprint 805 - grafisk formgivning, Kapello - entertainment Consulting, Volvo Showroom - lokal och samarbete, GI Boden - catering, Auktionsfirman Pettersson & son - digital auktion.

Tack för det! Och tack alla ni som har målat tavlorna!

Man kan bjuda på tavlorna redan nu genom att gå in på den här hemsidan. Bjud så det står härliga till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar