Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

måndag 15 mars 2010

Nya Norra stationsområdet


Ikväll tog Stockholms kommunfullmäktige beslut om att godkänna nya Norra stationsområdet och Tors torn. Personligen tycker jag det är en seger för staden och för oss framåtsträvare. Området behöver helt klart en uppryckning.

"Dagens beslut kommer förändra ett mörkt och otryggt mellanrum i staden till en attraktiv stadsdel centralt i Stockholm. Norra Station kommer att få en arkitektur som ger stadsdelen en egen prägel och stil, säger stadsbyggnads- och fastighetsborgarrådet Kristina Alvendal (M) i ett pressmeddelande."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar