Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

tisdag 16 mars 2010

Årets lågvattenmärke - SSU

Ikväll skrev både DN och SVD om att SSU har ansökt om att få ordet "Alliansen" skyddat hos Patent- och registreringsverket. Enormt barnsligt och töntigt kan jag tycka. Har de verkligen inget bättre för sig? Dock tror jag att det kommer att falla tillbaka på dem själva. Låt dem hålla på och visa vad de går för. Vi ska inte sänka oss till samma nivå. Jag menar, hallå!

Pär Henriksson, Moderaternas kommunikationschef, har uttalat sig. "Jag tycker att det är trams. Det är just sådant här som gör att människor är skeptiska till politiken". Man kan ju bara instämma. Om det politiska Sverige har svårt att rekrytera människor idag, vad ska det då inte bli efter såna här utspel?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar