Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

fredag 27 september 2013

Poliser skadade i samband med fotbollsderbyt

Två poliser skadades i samband med fotbollsderbyt mellan Djurgården och AIK på Tele2 arena igår.
- Det har varit konfrontationer mellan supportergrupperna och man har kastat sten och flaskor mot polis utanför arenan, säger Lars Byström vid Stockholmspolisen.

Inne på själva arenan gick det relativt lugnt till vilket är bra. Efter matchen fortsatte tyvärr bråket och stöket. En restaurang rapporteras ha blivit helt vandaliserad.

Hur gick det då i matchen? Ja, den slutade oavgjort 2-2.

Källor: SRSR, DN, SVD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar