Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

tisdag 3 september 2013

Miljonsatsning på idrotten i Järva

Lagom till årets upplaga av Kistaloppet har Stockholms stad beslutat att bevilja ytterligare 4,5 miljoner kronor till breda idrottssatsningar i Järva. Projektet som är en del av stadens ytterstadssatsningar anordnas i samarbete mellan skolor, idrottsnämnden, föreningar och andra privata aktörer.

– Stockholms stad antog nyligen ett nytt idrottspolitiskt program som syftar till att få fler människor att vilja idrotta och denna satsning är ett viktigt steg på vägen, säger Regina Kevius (M), idrottsborgarråd i Stockholms stad.
– Idrottssatsningarna vi har gjort i ytterstaden har skapat en ökad delaktighet bland ungdomarna i Järva och det är viktigt att kunna fortsätta med dessa aktiviteter, säger Joakim Larsson (M), ytterstadsborgarråd i Stockholms stad.
 – Vi vill med denna satsning locka fler barn och unga att börja idrotta. Jag vill att det ska finnas en stor variation av idrotter att välja emellan, säger Regina Kevius (M), idrottsborgarråd i Stockholms stad.
Källa: Regina Kevius hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar