Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 26 september 2013

Nu är Stockholms stadion öppen för allmänheten

Nu uppmuntras alla stockholmare att löpträna på Stockholms stadion mellan 17:00 och 20:00 på tisdagar och torsdagar. Under Allmänhetens jogg har alla möjlighet att testa på löparbanorna på ett upplyst Stockholms stadion.


– Jag är väldigt glad att vi nu öppnar upp Stadion för allmänheten ett par kvällar i veckan. Vi vill uppmuntra till ett ökat spontanidrottande och det är roligt att stockholmarna ges möjlighet att springa på samma banor som världseliten, säger idrottsborgarrådet Regina Kevius (M)
Källa: Regina Kevius hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar