Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

måndag 13 september 2010

Strippfesten i Järna

Just precis som jag kollat igenom lite olika sociala medier och skulle stänga av datorn för dagen såg jag ett inlägg om Vänsterpartiets familjefest igår söndag. Där hade man nämligen bestämt sig för att piffa till festen med en strippa, enligt Aftonbladet. Något som fick ett antal människor att gå. Personligen lägger jag inga värderingar i om folk vill strippa för pengar eller för att man brinner politiskt för något - vilket av alternativen det var framgick inte av artikeln.

Det roliga  med det hela var de konstiga förslag och grepp som de rödgröna har tagit till under denna valrörelse. Förutom detta har de kommit med förslag om butlers i t-banan, bröstpumpar och clowner i äldrevården. Ha, ha, ha ja vissa säger att denna valrörelse har varit riktigt tråkig. Jag håller inte med, det här är ju underhållning på hög nivå värd vilken turnerande cirkus som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar