Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 2 september 2010

Borgarråd Joakim Larsson på besök i valstugan på Brommaplan

Idag kom borgarrådet Joakim Larsson förbi efter inbjudan av mig som vice valledare. Kul när borgarråden och andra "höjdare" i Moderaterna tar sig tid att komma förbi. Det visar på en ödmjuk inställning och ett stort engagemang tycker jag.

En annan mycket inspirerande och kul sak idag var när en person som tidigare besökt valstugan kom tillbaks och tackade för bra diskussioner och trevligt bemötande och sa att han skulle lägga en röst på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar