Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 2 september 2010

Kvällens utfrågning av Reinfeldt i SVT

I Expressen kunde man efter utfrågningen läsa att "retorikexperten Barbro Fällman ger Fredrik Reinfeldt väl godkänt i betyg efter kvällens utfrågning.
- Han var lugn, trovärdig och hetsade inte upp sig trots att frågorna i bland var fåniga, säger hon."

Instämmer helt och hållet. Och debaclet med överläkaren som var med som exempel i utfrågningen lär fortsätta. SVT missade tydligen att han har förgreningar in i Socialdemokratin. Plumpt och klantigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar