Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 15 september 2010

Oväntat besök - dock inte av Gevalia

Idag blev jag glatt överraskat av att supertrevliga Olle och Inger besökte mig på Brommaplan. Olle som var VD på Svensk Pantbelåning när jag jobbade extra där under studietiden. Att jag blev så överraskad beror till största del på att de numera bor på Västkusten sen ett par år tillbaka. Här är de flankerade av biståndsminister Gunilla Carlsson som kom till vår valstuga på inbjudan av mig. Gunilla har verkligen gjort ett jättebra jobb och tagit ett nappatag i Sida och den svenska biståndspolitiken.

Även finanslandstingsrådet Catharina Elmsäter Svärd (i mitten nedan) tog sig tid att komma till oss och möta väljarna i Bromma vilket var kul och uppskattat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar