Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

tisdag 7 september 2010

Reinfeldt bäst enligt retorikexperten

Igår kväll var det skoldebatt i SVT med de 7 partiledarna från Alliansen och de rödgröna. Än en gång fick statsministern ett mycket gott betyg, till och med högst av alla. Experten Barbro Fällman säger i en intervju i Expressen att:
– Han gör väldigt bra ifrån sig i såna här typer av debatter. Han har fördelar att han är lugn och visar på statsmannapondus. Dessutom tar han upp personliga exempel från när han själv gick i skolan.

Missade du programmet kan du se det i efterhand här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar