Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

tisdag 7 september 2010

SKOP efter SKOP efter SKOP...

Idag kom ytterligare en mätning från SKOP. Denna gång beställd av DN. Även om valet avgörs den 19 september så ser det förbaskat bra ut. Jag såg dessutom på Rapport att Moderaterna vinner allt fler väljare i storstäderna. Förhoppningsvis kan vi vinna tillbaka Göteborg efter 16 års (s)tyre.

"De borgerliga partierna får egen majoritet, även om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen. Med 49,7 procent blir de fyra borgerliga partierna större än de rödgröna och SD tillsammans."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar