Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 30 september 2010

Färdigräknat i valkrets 2

Så var alla rösterna äntligen räknade i min valkrets - valkrets 2. Jag lyckades få 47 kryss till slut. En liten, men naggande god, siffra. Av de 148 kandidater som fick kryss i min valkrets så hamnade jag till slut på en 24:e plats. Helt ok för att vara min första kandidering tycker jag. Nu är det bara att satsa vidare till nästa val.

Sen vet jag att det finns några spridda röster i andra valkretsar också, men det blir egentligen bara som lök på laxen och har ingen större betydelse.

Ps. Det blev 18 till röster i andra valkretsar efter att ha räknat dem idag (1/10).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar