Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 23 februari 2011

Årsmöte med S:t Göransmoderaterna

Ikväll var det årsmöte med S:t Göransmoderaterna. Lise-Lotte Fylking som har varit ordförande i 5 år lämnade ikväll över ordförandeklubban till Henrik Sjölander. Ett kul gäng som jag träffar i olika sammanhang. Kul var också att Arin Karapet blev invald i styrelsen.

Innan årsmötet talade Regina Kevius, stadsbyggnads- och idrottsborgarråd. Regina var duktig och påläst som vanligt. Bl.a. beskrev hon den senaste tidens drev mot henne för de neddragningar som Idrottsnämnden beslutade om i början av året. Ett beslut som hon och nämnden backade ifrån efter diskussioner med idrottsföreningar vilket är ett tecken på styrka anser jag. Man ska kunna ändra sig och hitta andra lösningar ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar