Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 18 augusti 2010

Valupptakt

 I fredags, 17/8, var det valledarkonferens för Stockholmsföreningarna. Själv är jag förvisso bara vice valledare, men då Marie som är valledare hos Brommamoderaterna inte kunde delta så fick jag gå. Vi fick information om när de olika kampanjerna startar och vart vi ska kampanja. Även affischer och annat material presenterades. Efter konferensen blev det kräftskiva vilket var mycket trevligt och gott.

Dagen efter höll statsminister Reinfeldt sitt sommartal på Södermalmstorg vid Slussen. Stämningen var god och det var mycket folk som var där för att lyssna på honom. I huvudsak fokuserade talet på hur vi ska nå full sysselsättning, vikten av offentliga balanser, att Moderaterna är för ett utökat inflytande av gemene man (vårdvalet t.ex.) och hur våld och droger påverkar samhället. Ett bra, och passionerat, tal som vanligt tycker jag av Reinfeldt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar