Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 26 augusti 2010

Invigning av Öppna Moderaters valstuga

I kväll hade Öppna Moderater invigning av sin valstuga på Medis. Invigningstalade gjorde Maria Abrahamsson. Valstugan såg helt klart bättre ut än vanligt. Tyvärr var de tvungna att ta ner allting när det var klart. Hur som helst var det en hel del folk som var och lyssnade. En trevlig tillställning som vanligt med många av de som var på plats från ÖM.

Vår valstuga på Brommaplan öppnar först på lördag, det ska bli kul. Invigningstalare hos oss är stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd Kristina Alvendal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar