Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 18 augusti 2010

Valupptakt och kräftskiva med Mariamoderaterna

Igår kväll, 17/8, var det valupptakt med Mariamoderaterna. Huvudtalare var Anna Maria Corrazza Bildt. Jag har bara träffat henne som hastigast på Kommunala rikskonferensen i våras. Hon är väldigt intresserad av matfrågor så det var det som hennes tal i huvudsak handlade om. Efter talet så fick jag en pratstund med henne och bjöd in henne till vår valstuga.
På bilden ovan är Anders och Thomas på det efterföljande kräftkalaset. Kanontrevliga personer som jag har lärt känna sen jag blev aktiv inom Moderaterna för ganska precis ett år sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar