Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 18 augusti 2010

Kampanj med Brommamoderaterna

I måndags, 16/8, var det första kampanjen efter sommaruppehållet. Vi var sex stycken som dök upp på Brommaplan kl 07.00 på morgonen för att dela ut flygblad till tunnelbaneresenärer. Det var en ny broschyr som skulle delas ut - "Dags att välja väg för Sverige". Även om många är stressade på morgnarna så fick vi ut cirka 200-300 broschyrer till intresserade personer. Förhoppningsvis vann vi en del nya väljare och övertygade gamla väljare att rösta på Moderaterna även i detta val.

Sen på kvällen var det styrelsemöte med Brommamoderaterna. Det blev ett bra möte där vi planerade för valstugan och andra aktiviteter. Valstugan kommer att öppna lördagen den 28 augusti. En vecka senare än planerat. men det beror på att vi inte får den levererad innan dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar