Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

söndag 22 augusti 2010

Valaffischering i Bromma

Idag satte vi upp affischerna för de som kandiderar till kommun, landsting och riksdag från Bromma. Det var jag, Per och Marie som hjälptes åt. Det känns otroligt kul, men också lite konstigt att se sig själv på diverse staket och träd i närområdet. Direkt efter att jag lagt upp min kandidatbild på Facebook så fick jag flera glada tillrop vilket är kul. Även om jag i realiteten inte står på så kallad valbar plats för att komma in i landstinget (som jag kandiderar till) så är det inspirerande och spännande att få delta i min första valrörelse på det här sättet.
Efter affischeringen gick vi igenom schemat till vår valstuga och några sysselsättningsbekymmer kommer man knappast att ha de närmaste veckorna. Vår valstuga på Brommaplan öppnar nästa lördag den 28/8, kl 10. Invigningstalar gör stadsbyggnads- och fastighetsborgarrådet Kristina Alvendal.Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar