Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

söndag 4 juli 2010

Almedalsveckan

Så har jag anlänt till Visby i morse med nattbåten för att delta i min första Almedalsvecka här i Visby. Det ska bli jättekul. Jag ser fram emot många seminarier, trevligt mingel och förhoppningsvis lite sol och bad också.

I GP kan man idag läsa att Reinfeldt leder kompetensligan med hur många av svenska folket som tror att han  är mest kompetent att leda landet. Hela 75,5 procent tror att han skulle vara mest skicklig att leda en regering.

Det går bra nu!

Enligt SVD kommer "årets hetaste frågor bli vård och omsorg, miljöfrågor och sysselsättningspolitiken – i alla fall om man går efter vilka ämnen det anordnas flest arrangemang kring. Samtidigt handlar inte allt om de stora politiska frågorna, utan också om särintressen och nischade ämnen."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar