Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 23 oktober 2013

Politiska opinionsmätningar

Idag skriver Novus VD att opinionsundersökningar spelar en central roll i medierna och i politiken men att de ofta inte är korrekt genomförda.

Med tanke på att det dessutom  presenteras en ny mätning var och varannan vecka tror jag att vanligt politiskt intresserade människor faktiskt inte orkar ta till sig dem. Så till vida det inte börjar närma sig valet på riktigt.

Det blir en partipropaganda som riskerar slå tillbaka på det demokratiska engagemanget och intresset anser jag.

Källa: SVD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar