Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 16 oktober 2013

79 nya idrottsanläggningar i Stockholm sedan 2006

Sedan 2006 har Stockholms stad och Idrottsnämnden byggt nio nya idrottshallar, 48 nya konstgräsplaner har anlagts och fyra ridhus har renoverats och byggts ut. Utöver dessa investeringar har flera stadsdelsnämnder själva anlagt utegym, mindre konstgräsplaner och mindre skateanläggningar. Även två stora simhallsrenoveringar har genomförts.

Det är kul att vara förtroendevald i Idrottsnämnden när vi kan visa upp ett sånt starkt resultat på några få år. En av nycklarna är att vi har sett över kostnaderna och bygger billigare idag än tidigare. Det ska vi fortsätta med då det gynnar alla och fler får tillgång till idrottsanläggningar.

Den totala listan över nylagda idrottsanläggningar kan man hitta här.

Källa: Regina Kevius

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar