Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

måndag 14 oktober 2013

Fem fullstora idrottshallar under 2014

Under eftermiddagen kunde man höra Stockholms Stadsbyggnads- och idrottsborgarråd, Regina Kevius, berätta att Alliansen utlovar fem fullstora idrottshallar under 2014 i budgeten. Det kan tyckas vara ett fjuttigt utlovande, men med tanke på att det totalt finns 18 fullstora hallar i Stockholm idag så är det ett styrkebesked. Nio av dessa hallar har dessutom byggts sedan Alliansen tog över makten 2006.

Hur ska då detta gå till kan man undra? Knepet är att bygga enklare hallar som kostar betydligt mindre än tidigare. Vill man veta vilka idrottshallar som Alliansen har byggt och sen 2006 kan man läsa det här.

Källa: SR och Regina Kevius

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar