Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 7 april 2010

ROT och RUT

Igår skrev DN om att Skatteverket hade blivit nedringt av tiotusentals personer som hade försökt komma fram för att fråga om sin deklaration. Enligt "Erik Boman, pressekreterare på Skatteverket, har många haft frågor kring ROT- och RUT- avdragen. Mer än 500.000 personer har utnyttjat något av avdragen i årets deklaration."

Det har ju klagats från vänsterexperimentets håll att dessa avdrag är så orättvisa. Då undrar jag, hur många personer ska utnyttja ett avdrag för att det inte ska anses vara orättvist???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar