Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 15 april 2010

Kandidatutbildning


Igår kväll var det ytterligare en kandidatutbildning för Moderaterna. En bra utbildning med flera intressanta talare. Talade gjorde bl.a. Catharina Elmsäter-Svärd (finanslandstingsråd), Lars Joakim Lundquist (biträdande sjukvårdslandstingsråd) och Christer G Wennerholm (trafiklandstingsråd).

Stockholms län befolkar 21 % av Sveriges befolkning och består av 26 kommuner. Landstinget har 45 000 anställda och köper varor och tjänster för drygt 33 miljarder kronor varje år. Det är imponerande siffror och ett stort ansvar att driva detta enorma företag. Förhoppningsvis får Alliansen, med Moderaterna i spetsen, fortsatt förtroende att göra detta efter höstens val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar