Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 20 november 2013

Hur prata sex med sina barn?

Som småbarnsförälder är det här något som jag så småningom kommer att ställas inför. Personligen tror jag att många drar sig för att prata intima frågor med sina barn för att man skäms eller för att man tycker det är jobbigt. Själv har jag tur att omge mig med duktiga sexualupplysare här på RFSU. Maria Bergström är en av dem och i länken nedan ger hon tips på hur man kan göra.

"Sexualupplysare Maria Bergström tror att barn och föräldrar aldrig har haft en sundare relation till frågor om sexualitet. Ändå verkar det, efter SVTs högst ovetenskapliga undersökning på stan, fortfarande finnas ett ganska stort behov av tips till de som konfronteras av småttingar."

Källa: SVT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar