Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 19 januari 2011

Rut och rot skapar nya jobb

Idag kunde man läsa i DN att rut- och rotavdragen har skapat 24.000 nya heltidsjobb under 2010 - enligt en undersökning från Företagarna.

"Omkring 76.000 företag och nästan 1,2 miljoner personer utnyttjade avdragen under 2010 vilket är en trefaldig ökning jämfört med 2009."

För oss som är för rut och rot är detta givetvis glädjande siffror och en huvudeffekt enligt grundtanken med dessa avdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar