Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 4 maj 2011

Tjejgym ska expandera med pr

I Dagens Media kunde man igår läsa om ett nytt uppdrag som pr-byrån Geelmuyden.Kiese som jag jobbar på har fått.

"Curves är gymet som enbart är öppet för kvinnor. Nu ska kedjan expandera i Sverige med hjälp av pr från byrån Geelmuyden Kiese.

Curves har redan nitton gym i Sverige, men redan i maj öppnar två nya gym. Under hösten ska dessutom ytterligare tio gym slå upp portarna.

Det är bakgrunden till att gymet nu upphandlat en nordisk pr-byrå, Geelmuyden Kiese.

– Geelmuyden Kiese var den byrå som både stod för det bästa strategiska upplägget och de bästa kreativa förslagen. Dessutom visade de stort engagemang och de har erfarenhet från området hälsa och välbefinnande, säger Michael Foley, europeisk marknadschef på Curves i ett pressmeddelande.

Geelmuyden Kiese har bland annat Vårruset och Tjejmilen som kunder och har nyligen aviserat en svensk expansion.

– Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Curves. Uppdraget omfattar två områden som ligger mig varmt om hjärtat; hälsa och välbefinnande, samt kvinnligt entreprenörskap, säger Åsa Elm, vd på Geelmuyden Kiese i ett pressmeddelande och fortsätter:
– Vi har stor erfarenhet från att jobba med internationella varumärken på den nordiska marknaden och för Curves har vi satt samman ett team med stark kompetens inom sociala medier, varumärkes-PR och projektledning."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar