Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 4 maj 2011

Djurgårdens sportchef slutar efter hot

"Djurgårdens sportchef Stefan Alvén lämnar den krisdrabbade allsvenska klubben med omedelbar verkan efter ha mottagit allvarliga hot riktade mot sig själv och sin familj. Alvén fick ett brev på tisdagen med uppmaningen att avgå innan nästa allsvenska match mot Halmstad. Hotbrevet låg i ett ofrankerat kuvert som lagts i familjens brevlåda och det var hans nioåriga dotter som öppnade och läste det."

Det kunde man läsa i DN idag. Oavsett vem/vilka som ligger bakom hotbrevet tycker jag att det är bedrövligt att någon persons eller några personers agerande ska kunna få såna här konsekvenser. I artikeln står det också att det har inkommit fler hot mot Alvén under våren. Händelsen är polisanmäld, men chansen att någon ska åka fast känns inte speciellt stor. Hur illa det än har gått för DIF i Allsvenskan så här långt den här säsongen är det sport det handlar om och inget annat.

Även Expressen och Sydsvenskan skriver om det inträffade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar