Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 24 juni 2010

Därför växer AlliansenIdag skriver Sydsvenskan om varför Alliansen växer. Enligt Erik Magnusson finns det tre delförklaringar:

"1. Finanskrisen i Europa visar att allians­regeringen klarat statsfinanser och krishantering långt bättre än de flesta andra europeiska regeringar.
2. De rödgröna förknippas i allt högre grad med sämre privatekonomi och kraftigt höjda skatter.
3. Mer än 140 000 allmänborgerliga väljare har sedan november rört sig från ”vet ej” till att tro på Moderaterna. Enligt statsvetaren Henrik Oscarsson är det de borgerliga partiernas tidiga kampanjinsatser som resulterat i en mobilisering av borgerliga sympatisörer."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar