Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

onsdag 11 november 2009

Political fight clubI em/kväll var det premiär för political fight club initierat av Sofia Arkelsten, Mats G Nilsson och Anna König Jerlmyr. En kul tillställning där man fick slipa retoriken på ett oväntat ämne som man blev tilldelat sig.

Min egen insats var väl si så där, men jag ställde upp i alla fall vilket jag är glad för. Övning ger färdighet. Nästa gång, då...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar