Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 22 augusti 2013

Nytt utegym i Högdalen

På lördag invigs ett nytt utegym i Högdalen, som dessutom är anpassat för äldre. Utegym är viktigt för att människor på ett lättillgängligt sätt ska kunna träna och ta hand om sin hälsa. Det finns redan ett antal utegym i staden och vill man hitta dem kan man göra det här.

Fakta (om Högdalen)
Anläggningen består av åtta stationer och fokuserar på funktionell träning i syfte att förbättra rörlighet, styrka, balans, koordination och kondition. I anslutning till träningsanläggningen även finns en boulebana samt bänkar och bord för vila och samvaro.

För den som vil delta i invigningen av gymmet så ska man bege sig till Harpsundsvägen 55 (bakom husen). Invigningen börjar kl 13.

Källa: Pressmeddelande av Regina Kevius och Anders Hellström som kan läsas här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar