Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

fredag 17 augusti 2012

Paralympics 29 augusti - 9 september

Så här direkt efter OS i London får man inte glömma bort att det även arrangeras paralympiska spelen, ofta kallat handikapp-OS, men är bara öppet för personer med funktionsnedsättning. Paralympics i London äger rum under 11 dagar, 29 augusti - 9 september 2012. Dessa tävlingar brukar vara minst lika spännande och Sverige har en lång tradition med duktiga paralympiker och årets trupp kommer att bestå av 58 tävlande. Genom åren har Sverige tagit 139 paralympiska guld. I sommarspelen finns det ett 20-tal olika grenar som de tävlande deltar i.


Ovan finns den officiella flaggan för paralympiska spelen.

SVT kommer att sända en hel del från spelen. Sändningstiderna kan man läsa om här eller på SVT:s hemsida. Paralympics egna hemsida är här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar