Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

tisdag 21 augusti 2012

Arena Stockholm 1912-2012

"Jubileumsåret är långt ifrån slut och nya evenemang är på väg in. Just nu har just DN Galan och Världens längsta bokbord klarats av och de följs av SM-tävlingar i friidrott, rodd, Modern femkamp och World Cup i Triathlon. I september återinviger vi Farsta sim- och idrottshall, firar Vällingby sim- och idrottshall 40 år, har inspirationsdag på Stadion för gymnasielever. Vi ger stöd till jubileumsaktiviteter i Västertorp, och det blir jubileumsuppvisning i gymnastik av Top Gymnastics. Stockholmspolisens idrottsförening fyller 100 år vilket firas på Stockholms stadion den 1 september. Den 8 oktober arrangeras seminariet Professionell idrott på Nalen i Stockholm och den 30 oktober blir det Ungdomsevenemang i Eriksdalshallen och Eriksdalsbadet som arrangeras av projektets ungdomsråd. Mycket mer händer under hösten. I allhelgonahelgen är det handikappidrottstävlingar inom ramen för Stockholm International Paragames. I november kommer Riksidrottsforum till Stockholm."

Källa: http://arenastockholm2012.se/

Bakom Arena Stockholm står bland andra Stockholm Stad, Sveriges Olympiska Kommitté, Riksidrottsförbundet, Svenska Friidrottsförbundet, Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande och Stockholms Idrottsförbund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar