Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 16 juni 2011

Stora Sköndals handikappbad återinvigt

"I dag återinvigde idrottsborgarrådet Regina Kevius (M) Stora Sköndals handikappbad efter ett drygt års upprustning och renovering.
‒ Stockholm ska erbjuda goda möjligheter för alla människor att kunna röra på sig och idrotta. Vi har ett viktigt ansvar att se till att det finns ett bra idrottsutbud för personer med funktionsnedsättning. Därför är det positivt att vi nu har rustat upp Stora Sköndals handikappbad, säger idrottsborgarrådet Regina Kevius (M)."

Källa: Regina Kevius hemsida och SR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar