Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

måndag 4 april 2011

Djurgården slipper betala polisnota

Apropå kvällens derby så sa polisen redan innan matchen att man inte kommer att skicka någon nota till Djurgården. Anledningen är att det finns för oklara direktiv än så länge om hur polisen ska debitera kostnaderna.

– Ambitionen är att ta betalt. Men det kan dröja någon månad innan riktlinjerna är fastlagda, säger Christian Agdur, chef för stockholmspolisens operativa avdelning. I SVD kan man läsa att ett förslag från Rikspolisstyrelsen just nu är ute på remiss.
"Svaren ska sammanställas under de närmaste veckorna och därefter kommer direktiv att skickas ut för hur och för vad polisen ska ta betalt av de klubbar som drivs som aktiebolag – bland annat Djurgården och AIK.
– Det finns väldigt många parametrar i en sådan ekvation. Vi kommer att göra en hotbildsanalys inför varje match som sedan ska ligga till grund för vårt personaluttag, säger Christian Agdur."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar