Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 3 mars 2011

Bromma sporthall

Idag var det på nyheterna om att Bromma sporthall ska rivas för att ge plats åt bostäder. Markägaren, Granen fastighetsutveckling, har sagt upp avtalet med Stockholm stad. På Regina Kevius hemsida kan man läsa att:

"Nu pågår förhandlingar mellan Idrottsförvaltningen/Fastighetskontoret och Granen fastighetsutveckling AB för nya placeringar av samtliga 7 idrottsplaner, varav flertalet av dessa önskar Stockholm stad placera i Bromma/Västerort. Detta för att bland annat Korpen Stockholm ska kunna driva sin verksamhet även i fortsättningen."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar