Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

måndag 21 mars 2011

Årsmöte med Brommamoderaterna

I kväll var det årsmöte med Brommamoderaterna. Vid förra årsmötet blev jag invald i styrelsen och i kväll blev jag vald som vice ordförande. Ett kul uppdrag som jag tackar för att ha fått förtroende för. Som ny ordförande valdes duktiga Marie Valleé som har lång erfarenhet inom Moderaterna. Det innebar att Per Hagwall avgick. Per som jag tycker har gjort ett bra jobb och som har en stor kompetens och kunskap.

Efter årsmötet gästtalade finansborgarrådet Sten Nordin. Sten pratade bl.a. om vikten av att vi inte slår oss till ro utan att vi ständigt försöker utveckla Moderaterna till att fortsätta vara ett lyhört och modernt parti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar