Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 12 juni 2014

Examen i Almedalen - vem får högst betyg i RFSU:s sexualpolitiska skola?

Redan förra sommaren inledde RFSU en sexualpolitisk satsning med politisk sexualupplysning för de politiska partierna i Almedalen. Nu är det snart dags för examen och vi ser att många politiker gillar att ha sex på schemat. Snart får vi svar på hur het politiken kommer att bli i riksdagsvalet.

RFSU kommer finnas på plats under politikerveckan i Almedalen och vi lovar att vara ännu hetare och ännu mer aktuella än någonsin. I ett brev till partiledarna berättar vi att examen i RFSU:s sexualpolitiska skola närmar sig och hur de på bästa sätt ska förbereda sig inför examineringen. Vissa elever har större kunskapsluckor än andra och självklart finns RFSU tillgängliga för stödundervisning och andra elever utmärker sig redan som sexualpolitiska toppstudenter.

Hur ska det gå? Missa inte när RFSU sätter sexualpolitiska betyg direkt efter varje partiledartal på Twitter och Instagram. Betygen följs upp pedagogiskt med politiska tips och råd om hur politikerna kan vässa det sexualpolitiska innehållet – allt för att göra politiken mer lustfylld och konkret inför valet i höst.

RFSU bjuder också på seminarier och andra aktiviteter under veckan. I RFSU:s informationstält på Skeppsbron, H116, kan du träffa företrädare för RFSU, vara med när de politiska ungdomsförbunden utmanar varandra i RFSU-spelet ”Snabbis”, delta i kampanjen ”Vad väljer du” och lära dig mer om blommor och bin.

Läs mer här


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar