Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

måndag 14 november 2011

100-års jubileet av Stadion och OS i Stockholm 1912

Under hela 2012 firas 100-årsjubileet av Stadion och OS i Stockholm 1912. Det blir drygt 100 olika idrotts- och kulturevenemang i och runt Stockholm. Start den 6 januari med isfestival på Östermalms IP. Solskensveckan och Stadionfesten i början av juni är andra höjdpunkter.

- Jubileet ska vara en fest som lockar människor till idrotten, precis som för hundra år sedan. Om 1912 års olympiad innebar att idrotten fick många nya åskådare så vill jag att 2012-årsfirandet ska göra många fler till idrottsutövare. Firandet är både en tillbakablick och en framtidssatsning på ungdom, breddidrott och folkhälsa, säger Regina Kevius, idrottsborgarråd i Stockholms stad.

Pressmeddelandet kan man läsa här.

http://arenastockholm2012.se/
http://reginakevius.se/2011/11/14/startskott-for-100-arsjubileet-av-stadion-och-os-i-stockholm-1912/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar