Om mig

Mitt foto
Demokrati för mig är engagemang och det är en stor anledning till att jag är aktiv i Moderaterna, så klart också för att jag delar många av Moderaternas värderingar. Jag vill bidra till ett än bättre samhälle. Jag är uppvuxen i en företagarfamilj i Uppsala där jag även har studerat på universitetet och tagit en fil. kand. med samhällsgeografi som huvudämne och u-landskunskap som biämne. Jag bor nu för tiden i Bromma med min familj. Att det står så mycket om hiv på min blogg är för att jag under dryga 10 år har jobbat med hivprevention. Sen augusti 2013 jobbar jag som sexualpolitiskt sakkunnig på RFSU. Jag har f.n. förtroendeuppdrag i Idrottsnämnden i Stockholm stad och har tidigare varit ordförande i Brommamoderaterna. Jag sitter även i styrelsen för Let's talk HIV. Jag tror på människans förmåga att göra egna val, oavsett vad det gäller här i livet. Allt jag skriver på min blogg är mina privata åsikter.

torsdag 6 maj 2010

Nu vinner vi valet

Idag var det mycket glädjande läsning i Expressen. Demoskops nya mätning visar att Alliansen är ikapp och förbi vänsterexperimentet. Det kan ju bara förklaras av att ju mer oppositionen berättar om deras politik, ju mer förlorar de i stöd av svenska folket som inser hur dålig den är. Nu kör vi på så det ryker!

- Vi har granskat resultatet före och efter de rödgrönas presentation av budgetalternativet. Före var det alltjämt ledning för oppositionen, men efter gällde det omvända förhållandet, konstaterar Demoskops vd Anders Lindholm. Slutsatsen är att väljarna gör tummen ned för de rödgrönas budget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar